U studenom 2016. godine, s Forumom mladih UBH Prsten, održali smo seriju predavanja pod nazivom „Više od uspjeha“. Kroz tri tematska predavanja, mladi članovi Udruge i svi nazočni imali su priliku čuti više o uspjehu i načelima uspješnog poslovanja.

Tri predavačice, iznimno pozitivne i uspješne žene, Katarina Braovac, Tamara Gal i Petra Gudelj, udruženim su snagama odaslale inspirativnu poruku o hrabrosti i viziji koje je potrebno imati na putu prema uspjehu. Tamara Gal, koncertna pijanistica i humanitarka, svojom je životnom pričom nadahnula i ohrabrila prisutne, stavljajući naglasak na važnost formiranja pozitivnog stava u svim životnim okolnostima. Katarina Braovac, direktorica društva Klijent, predavala je o važnosti timskog rada i njegovanja međuljudskih odnosa te važnosti vraćanja društvu kroz humanitarni rad kao najboljeg poslovnog ‘recepta’. Petra Gudelj, utemeljiteljica glazbene škole Glazbaonica Ljubav, podijelila je s nazočnima svoj životni put na kojem ni po koju cijenu nije odustajala od triju načela koje smatra ključnima za svoj uspjeh – načela obitelji, ljubavi i dostojanstva.

Iznimno nam je drago zbog ostvarene suradnje s divnim ljudima UBH Prsten. Sigurni smo da će, baš kao što prsten simbolizira vjernost i predanost, i naša suradnja uroditi dugoročno plodonosnim odnosom.