content/uploads/2017/03/nas-tim_header_background-min.jpg[/fusion_imageframe][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Mali tim prepoznatljivog profila – jedinstvenog sastava ženskih članova tima. Posebnost svake članice doprinosi jasnom i harmoničnom radu tima.

Iva Markuš, dipl. oec.
Iva Markuš, dipl. oec.
Ivina savjesnost, preciznost i temeljitost, kao i njezina istovremena oštroumnost i susretljivost daju posebnu notu radnoj klimi tima.

Dvogodišnja djelatnica Klijenta s velikim radnim iskustvom iz područja računovodstva. 2009. godine diplomirala je turistički menadžment na Fakultetu za menadžent u turizmu i ugostiteljstvu.

Stručnjakinja u području financija i obračuna plaća s četverogodišnjim radnim iskustvom u Klijentu. Diplomirala je financije 2008. godine na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu.

Marija Pleša
Marija Pleša
Marijino iznimno bogato, ne samo radno već i životno iskustvo, riznica je znanja Klijentovog tima, a njezina susretljivost u radu s mlađim kolegicama prava su podrška cijelom timu.

Djelatnica najdužeg radnog iskustva u području računovodstva. Trideset godina radila je kao računovođa, bilancista, revizor i izvještavatelj u odjelima računovodstva. U Klijentu je zaposlena od 2010. godine.

Ivana Perošević, mag. oec.
Ivana Perošević, mag. oec.
Ivanina vedrina i smisao za humor pokretači su radne atmosfere tima.

Trogodišnja djelatnica Klijenta, stručnjakinja u području financija i obračuna plaća. 2012. godine diplomirala je poslovnu ekonomiju na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, smjer Računovodstvo i revizija. Efektivno planiranje, organiziranje te modeliranje i koordiniranje grupnih procesa specifične su vještine koje je razvila i izoštrila kroz svoje dosadašnje radno iskustvo.

Julija Čičak, bacc. oec.
Julija Čičak, bacc. oec.
Julija je ključni timski igrač. Njezina srčanost, predanost poslu i laka snalažljivost u novim situacijama bazna su podloga tima.

U Klijentu radi od 2014. godine. Bogatog je znanja u računovodstvenom području. 2011. godine završila je trgovinsko poslovanje na preddiplomskom stručnom studiju Ekonomskog fakulteta u Zagrebu.

Anamarija Jakovljević, mag. oec.
Anamarija Jakovljević, mag. oec.
Anamarijina usmjerenost na cilj, temeljitost i otvorenost za usvajanje novih znanja timskom radu daju novu dimenziju.

Nova radna snaga Klijenta. 2015. godine diplomirala je trgovinu na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Kroz različite studentske poslove, uz studij je stekla poželjno radno iskustvo.

Martina Pravdić, mag. oec.
Martina Pravdić, mag. oec.
Martina zadivljuje svojim pozitivnim stavom, a njezina vedrina i brzina usvajanja novih znanja motiviraju.

Nova djelatnica Klijenta bogatog radnog iskustva u području računovodstva. Do sada je radila kao asistent u računovodstvu i financijama te kao stručni suradnik u računovodstvu Doma za odgoj djece i mladeži s poremećajima u ponašanju. Diplomirala je na Ekonomskom fakultetu u Splitu 2013. godine.